Halloween-evenement in Overwatch 2 begint vandaag

Halloween-evenement in Overwatch 2 begint vandaag

Vandaag gaat er een speciaal Halloween-evenement van start in Overwatch 2.

Het evenement, dat loopt tot 9 november, heet Junkenstein's Revenge: Wrath of the Bride. Sombra verandert in de bruid van Junkenstein en spelers kunnen deelnemen aan een tijdelijk beschikbare co-op-missie voor vier spelers. Spelers kunnen onder andere een Nightfall Over Adlersbrunn Name Card en de Jack-o'-Lantern Weapon Charm vrijspelen. 

In 2017 was in de eerste Overwatch de Junkenstein's Revenge co-op Brawl beschikbaar, waarbij Junkrat in Dr. Junkenstein verandert en spelers het tegen golven aan vijanden opnemen. Ook dit evenement keert tijdelijk terug, al is het niet bekend of het evenement aanpassingen kent.

Hieronder is een trailer voor het evenement te bekijken. Daarin zijn ook speciale Halloween-skins te zien voor diverse personages. Meer informatie over het evenement is hier te vinden. Overwatch 2 is free-to-play en sinds enkele weken beschikbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ah shit, ik haat dit soort events. of kan je het spel ook zonder de halloweenmeuk spelen? Ik heb een lan party dit weekend en Overwatch is 1 van de games die we dan spelen.

0
test

@-JK- Er is een aparte sectie genaamd Arcade waar steeds modussen rouleren. Deze zou zolang de duur van de event daar waarschijnlijk beschikbaar zijn, of een aparte optie. Je kunt zoiezo de gewone OW modussen spelen.

0
test

Altijd leuk helaas wat meer bezig met festival of the lost in destiny.

0

Aanbevolen voor jou