Nieuws
hyper scape

Halloween-evenement begint vandaag in Hyper Scape

Loopt tot en met 3 november

Geschreven door Michel Musters op
In de loop van vandaag begint het Halloween-evenement in Ubisofts Hyper Scape.

Het evenement, dat loopt tot en met 3 november, brengt nieuwe cosmetische items en modi met zich mee. Zo keert de Crown Rush Solo-modus terug met een nieuwe functie, Second Chance. Spelers die tijdens de eerste minuten van een potje worden uitgeschakeld, kunnen weer tot leven komen. Ook wordt de nieuwe tijdelijke modus Dark Haze Squad toegevoegt, waarin spelers in teams van drie met beperkte hacks en wapens moeten overleven.

De free-to-play game Hyper Scape speelt zich af in de virtuele wereld Neo Arcadia. Spelers worden door middel van een deployment pod aan de grond gezet om zo het gevecht te starten. Neo Arcadia is een groot, stedelijke gebied waar verschillende sectoren te bezoeken zijn. Zoals gebruikelijk verdwijnen deze sectoren naarmate de match vordert totdat er een winnaar bekend is. Ubisoft liet dit najaar weten niet tevreden te zijn met de hoeveelheid spelers van de game en werkt aan veel aanpassingen die doorgevoerd moeten worden.

Hyper Scape is beschikbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game komt ook uit op Xbox Series X en S wanneer de consoles op 10 november lanceren, en op PlayStation 5 vanaf 19 november.

Dit artikel delen:

Lees meer

De definiërende momenten van de PlayStation 4-generatie Switch-versie XIII Remake uitgesteld naar 2021
0

Reacties op: Halloween-evenement begint vandaag in Hyper Scape

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.