Hades komt mogelijk naar PlayStation 4

Hades komt mogelijk naar PlayStation 4

De geprezen roguelike Hades komt binnenkort mogelijk naar PlayStation 4.

Een PS4-versie van de game is namelijk van een leeftijdsclassificatie voorzien door Korea's Game Rating and Administration Committee. Dit is meestal een goede indicatie dat een game daadwerkelijk uit gaat komen. De pagina is inmiddels niet meer live, maar op gameforum ResetEra heeft men de vermelding tijdig gespot.

Supergiant of Sony hebben nog niet officieel bevestigd dat Hades naar PlayStation-consoles komt. Het spel is vooralsnog alleen beschikbaar op Nintendo Switch en pc.

Spelers kruipen in de huid van de zoon van Hades, de God des doods. Met hack-and-slash-gameplay baant men een weg door de onderwereld van de Griekse mythologie. Naarmate spelers meer uitdagingen voltooien door het combineren van krachten van verschillende Olympische goden, wordt steeds meer onthuld over het verhaal.

Hades wordt geprezen door de pers en gamers. Het spel won vijf BAFTA-awards en werd door Gamer.nl uitgeroepen tot game van het jaar 2020.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb dit spel dit weekend gehaald op de switch en het is erg leuk maar F wat is het soms een oneerlijk chaos feest... je ramt de buttons dodged zoveel je maar kan en landt zoveel mogelijk hits maar dingen gaan gewoon niet snel genoeg dood en je druppelt langzaam dood... je kent de tactics, wat je ontwijken moet etc, maar het spel laat je gewoon niet toe te behalen wat je wilt. Nu snap ik dat het een progressive roguelike is, dus je word langzaam sterker door upgrades, maar tot nu toe zijn al die upgrades zo vreselijk licht en onopvallend, dat er knagend gevoel van nutteloosheid en frustratie begint op te borrellen. Zou zo graag echt wat meer nuttige upgrades willen unlocken, maar heb deze nog niet gezien.

0
test

Spelers kruipen niet in de huid van hades. Je bent de zoon van hades. Schrijver van het artikel heeft het spel niet gespeeld?

0
test

@MissMeNL Klopt helemaal, thanks voor de melding! Ik heb het spel wel gespeeld, kun je nagaan -_-'

0

Aanbevolen voor jou