[HADDEN WE AL JONGE]Namco: 'Wii en DS markt is ingestort' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De gemiddelde kwaliteit van een Nintendo DS en Wii game is slecht, erg slecht. De hedendaagse consument denkt dat als hij een DS of Wii spel koopt, hij een slecht spel koopt", zegt Comte. "Eén van de redenen voor het instorten van de DS markt is dat er veel games gekopiëerd worden, maar het is tegelijkertijd ook een systeem waar ontwikkelaars weinig moeite hebben om spellen voor te maken. Het is mogelijk voor drie jongens in een garage om er een spel voor uit te brengen", laat Comte weten.

"DS is het meest succesvolle platform ooit, maar alle vrienden van mijn kinderen hebben een DS met een R4 kaart [waarmee gekopiëerde games gespeeld kunnen worden]. Ze hebben honderd spellen en er niets voor betaald. Daarom denk ik dat de markt voor de DS en de Wii ingestort."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou