In het bericht vertelt Anonymous-lid Takai: "Tot dusver hebben we Sony alleen een beetje geprikt en gepord, een simpele groet om Sony te laten weten dat we er aankomen. Vergis je niet, wat je vandaag zag en frustrerend vond is slechts een voorbereiding op wat er komen gaat. We zeiden: verwacht ons. Ons afschrijven zou een vergissing zijn."

Ondanks het feit dat Takai geen verdere informatie geeft over wat er nog zou komen, suggereert hij wel dat de Anonymous-aanvallen gaan escaleren. "Omdat we onszelf niet in de voet willen schieten, ga ik niet in op specifieke operationele details. Ik zeg nog wel dat als Sony denkt dat een Low Orbit Ion Canon-hackaanval ons enige trucje is, ze behoorlijk wakker geschud zullen worden. We gaan alles inzetten. Er zijn verschillende kanten aan deze operatie waarbij we creativiteit aanmoedigen."

Geen PSN

Eerder vandaag gaf Anonymous op zijn eigen website aan onbedoeld het functioneren van het PlayStation Network te hebben verstoord. Aanvallen op het PSN zullen niet meer worden uitgevoerd, omdat de 'hacktivisten'-groepering zegt Sony te willen aanvallen, maar niet de consumenten die van Sony-producten gebruikmaken.