Hacker publiceert complete woordenlijst Scribblenauts | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Scribblenauts is het de bedoeling om puzzels op te lo en door hulpmiddelen tevoorschijn te toveren. Dat toveren gebeurt door de namen op te schrijven van objecten of personen die de speler wil gebruiken. Zo kan iemand in een boom klimmen door "ladder" te schrijven, maar dit kan ook met een "jetpack".Elke puzzel is op meerdere manieren op te lo en, zo benadrukken de ontwikkelaars. De creativiteit van de speler staat daarbij centraal. Het was dan ook niet de bedoeling van ontwikkelaar 5th Cell om de woordenlijst –  met daarop uiteenlopende woorden als "Master Chief", "Your Mom" en "Chupacabra" – te publiceren.

Nederlands

In Nederland komt een vertaalde versie op de markt die volgens uitgever Warner Bros alle voorwerpen bevat die de Engelse versie ook heeft.

Scribblenauts verschijnt op 9 oktober alleen voor Nintendo DS.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou