Hacker: 'PS3 weer veilig sinds laatste update' | Gamer.nl

Hacker: 'PS3 weer veilig sinds laatste update' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Hun vorige fouten waren enorme mi ers, maar dat betekent niet dat ze niet ook een enorme reddingsactie kunnen doen... het lijkt erop dat ze alle problemen die ze hadden, hebben opgelost", schrijft Youne op Twitter. "Maar dat betekent niet dat [de beveiliging] niet helemaal opnieuw gebroken kan worden. En voordat ik overstelpt wordt met reacties: Niet door mij! Ik wil de PS3 niet kraken, ik ben tevreden met wat we tot nu toe hebben. Ik ga er niet aan werken."

Hacker

Youne is de ontwikkelaar van de PSFreedom-jailbreak, waarmee gebruikers software op hun PlayStation 3 kunnen afspelen die niet door Sony is geauthoriseerd. De PSFreedom is mogelijk dankzij hacker George "Geohot" Hotz: de persoon die de root key van de PS3 heeft achterhaald, waarmee de beveiliging omzeild kan worden. Sony is momenteel in een juridische strijd verwikkeld met Hotz.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou