Gungrave G.O.R.E komt op 22 november uit

Gungrave G.O.R.E komt op 22 november uit

De third-person actieshooter Gungrave G.O.R.E heeft een releasedatum: 22 november.

Dat maken uitgever Prime Matter en de Zuid-Koreaanse ontwikkelaar Studio Iggymob bekend. Gungrave G.O.R.E is een actievolle third-person shooter die qua gameplay veel lijkt op het origineel. Gungrave kwam uit in 2002 en kreeg twee jaar later een vervolg, genaamd Gungrave: Overdose. De games waren geïnspireerd door onder andere actiefilms van John Woo.

In Gungrave G.O.R.E kruipen spelers in de huid van de titulaire Gunslinger of Resurrection (G.O.R.E.), een antiheld die menig vijand moet neerschieten met een regen aan kogels. Schieten in third-person, waarbij de speler een ongelimiteerde hoeveelheid ammunitie heeft, wordt afgewisseld met handgevechten. Het is zaak dat zo soepel mogelijk aan elkaar te koppelen om combo’s te creëren.

Het spel speelt zich af in een omgeving die is geïnspireerd door Zuidoost-Azië, “gebaseerd op echte locaties met een donkere, futuristische twist.” Volgens de ontwikkelaar moet Gungrave G.O.R.E een verhaal bieden dat meer dan twaalf uur duurt om af te ronden.

Gungrave G.O.R.E komt op 22 november uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc (via Steam).

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice! Dit was een van mn favoriete animes uit die tijd. Gok alleen dat de nostalgie niet van de gameplay gaat winnen, maar ik kan het mis hebben

0

Aanbevolen voor jou