Gungrave G.O.R.E komt mogelijk naar Game Pass

Gungrave G.O.R.E komt mogelijk naar Game Pass

De third-person actieshooter Gungrave G.O.R.E komt naar verluidt bij lancering op Game Pass te staan.

Dat blijkt uit een  Xbox-nieuwsbrief die onder andere verschillende Twitter-gebruikers hebben ontvangen. In de lijst staat onder andere de nieuwe shooter, die 22 november verschijnt. Uit de nieuwsbrief blijkt dat de game voor beide Xbox- en PC Game Pass beschikbaar wordt. 

In Gungrave G.O.R.E kruipen spelers in de huid van de titulaire Gunslinger of Resurrection (G.O.R.E.), een antiheld die menig vijand moet neerschieten met een regen aan kogels. Schieten in third-person, waarbij de speler een ongelimiteerde hoeveelheid ammunitie heeft, wordt afgewisseld met handgevechten. Het is zaak dat zo soepel mogelijk aan elkaar te koppelen om combo’s te creëren.

Het spel speelt zich af in een omgeving die is geïnspireerd door Zuidoost-Azië, “gebaseerd op echte locaties met een donkere, futuristische twist.” Volgens de ontwikkelaar moet Gungrave G.O.R.E een verhaal bieden dat meer dan twaalf uur duurt om af te ronden.

Watch on YouTube

Gungrave G.O.R.E komt op 22 november uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc (via Steam).

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou