Gun Game onderdeel van tweede seizoen CoD: Modern Warfare 2

Gun Game onderdeel van tweede seizoen CoD: Modern Warfare 2

In het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt de modus Gun Game toegevoegd.

Dat heeft Infinity Ward via social media aangekondigd. Veel meer details zijn er nog niet. Gun Game werd in 2010 in Black Ops geïntroduceerd en geeft spelers bij elke succesvolle kill een ander wapen. De laatste kill moet daarbij meestal met een mêleewapen worden gedaan.

Het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone 2 begint op 15 februari. Eerder werden de inhoud en veranderingen van het aankomende seizoen al aangekondigd. Zo komt Ranked Play beschikbaar, alsmede de Infected-modus. Warzone 2.0 ontvangt een nieuwe Resurgence-map in de vorm van Ashika Island.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijft toch altijd vrij belachelijk dat dit soort dingen pas maanden na release komen. Waarom zit dit niet gewoon bij launch erin? Waarom moeten we bij elke game weer maanden wachten totdat bepaalde modes eindelijk aan de game toegevoegd worden?

0
test

@poklaan Is ook deels express natuurlijk zodat mensen steeds maar terug komen om te spelen. Af en toe een update om het 'vers' te houden. Als ze alles al bij launch erin zouden stoppen dan zal de playerbase redelijk snel afnemen denk ik

0
test

@Breadpit Snap ik, maar kom dan met gloednieuwe dingen om ervoor te zorgen dat mensen blijven spelen. Ik vind het echt belachelijk dat je maanden moet wachten op dingen die 10+ jaar geleden ook al in de games zaten.

0
test

@poklaan Helemaal mee eens

0

Aanbevolen voor jou