Guitar Hero: Warriors of Rock vertelt verhaal over de Demi-God | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De singleplayer van Guitar Hero: Warriors of Rock heeft nu een verhaal dat verteld wordt door Gene Simmons, de frontman van glamrockband KISS. In het verhaal wordt de Demi-God verslagen door het Beest en hierdoor tot steen verandert. Aan de speler de taak om de Demi-God te bevrijden uit zijn stenen gevangenis en zijn legendarische gitaar terug te vinden. "Door verschillende artiesten bij elkaar te zoeken vormt de speler zijn leger om het Beest te kunnen verslaan", zegt Brian Bright, projectleider bij ontwikkelaar Neversoft.

"Het spel heeft qua afwerking hetzelfde niveau als Guitar Hero 5. Ook de Party Play-modus is weer terug: spelers kunnen iedere combinatie van instrumenten gebruiken. Alleen dit keer wilde we zelf op zoek naar een selectie liedjes waarop je heftiger gitaar kunt spelen." Guitar Hero: Warriors of Rock komt op 21 september uit op de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou