Activision heeft vandaag aangekondigd dat de populaire Nederlandse rockband Krezip de ambassadeur is voor de game Guitar Hero III: Legends of Rock.

De bandleden van Krezip zijn grote liefhebbers van de game en nemen Guitar Hero zelfs mee naar al hun optredens. Zij zijn dan ook zeer enthousiast over de samenwerking met Activision. "Dit is echt iets wat bij ons past," zei Anne Govaerts, gitariste van Krezip.

Als ambassadeurs van Guitar Hero III staat Krezip een druk programma te wachten. Allereerst is er op 16 november een persdag waar de bandleden praten over Guitar Hero III, hun 10 jarig bestaan dit jaar en het jubileumconcert op 29 december in de Heineken Music Hall.

Daarnaast zal Krezip aanwezig zijn (en meedoen) aan de voorrondes van het Guitar Hero III: Legends of Rock Benelux kampioenschap dat op 30 november georganiseerd wordt. Alle finalisten winnen kaartjes voor het concert dat Krezip geeft in de Heineken Music Hall op 29 december en de finalisten zullen op het podium als bijna echte sterren kunnen rocken.