Nieuws
Guilty Gear: Strive

Guilty Gear: Strive-personage Bridget komt vandaag uit

Hierna komen er nog drie personages naar de tweede seizoenspas van de game

Geschreven door Michel Musters op
Het Guilty Gear: Strive-personage Bridget is dit weekend onthuld en komt vandaag uit.

Dat kondigde Arc System Works tijdens EVO 2022 aan. Het personage is onderdeel van de tweede seizoenspas van de game. Bridget is hieronder in actie te zien.

Er moeten hierna nog drie personages naar de tweede seizoenspas van de game komen, waarvan één sowieso nog dit jaar uit moet komen.

Arc System Works kondigde daarna aan dat er wereldwijd inmiddels meer dan een miljoen exemplaren van de game zijn verscheept. Hier zijn ook digitaal verkochte exemplaren bij opgeteld.

Guilty Gear: Strive kwam vorig jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. De game ontving een 9 op Gamer.nl: "Guilty Gear:  Strive is een van de beste vechtspellen van dit moment. Het trekt je aandacht met de waanzinnige visuele presentatie en houdt je vervolgens in zijn greep met zijn intrigerende en actievolle gameplay. De feilloze online ervaring en goede balans tussen toegankelijkheid en complexiteit zorgen ervoor dat iedere vechtliefhebber van deze game kan genieten."

Dit artikel delen:

Lees meer

Team Samurai en tweede dlc-seizoen voor The King of Fighters 15 onthuld Kimberly en Juri voor Street Fighter 6 onthuld
2

Reacties op: Guilty Gear: Strive-personage Bridget komt vandaag uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  whaha

  • 8 augustus 2022 21:23
  Leuk dat ze de miljoen gepasseerd zijn.
  Ook leuk dat er karakters bij blijven komen.

  Ik vind het alleen wel een moeilijk spel. Ik zal nog veel moeten gaan oefenen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Tad

  • 8 augustus 2022 23:12
  Leuk Bridget weer te zien, alleen voelt het ietwat vreemd om, nadat de vorige games er constant een punt van maakte dat het een jongen is, ze nu geen 'hem' meer zeggen op de officiele profile, het embleem voor het mannelijk geslacht op z'n voorhoofd vervangen is door wat google aangeeft het teken voor transgender/hermafrodiet is en dat de nieuwe plot is dat 'Bridgit wants to find their true self'. 15 jaar geleden zag ik het misschien nog als character development. Tegenwoordig ben ik cynischer en beeld ik mij in dat het meer gaat om virtue te signaleren, vooral nu dit direct na Testament komt.

  Scheelt, Strive is al een stuk simpeler gemaakt in verhouding tot Xrd/Revelator waardoor Millia en Faust voelen alsof ze belangrijke delen van hun oude toolsets missen om mensen minder af te schrikken met meer inputs, dat het niet zo goed meer voelt, dus ik kijk verder niet te ver om naar Guilty Gear meer en speel Xrd met mijn vrienden

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.