Guilty Gear Strive-personage Bedman is een vechtend bed

Guilty Gear Strive-personage Bedman is een vechtend bed

Arc System Works heeft een aankomend nieuw personage voor Guilty Gear Strive aangekondigd: Bedman.

Het personage, dat al in eerdere Guilty Gear-games voorkwam, verschijnt op 6 april als onderdeel van de tweede seizoenspas. Het personage wordt geleverd met de Fairy's Forest Factory-arena. Bedman valt vooral op doordat het een levend bed is. Het bed beschermt zijn 'zus' Delilah. In onderstaande video is het personage in actie te zien.

Guilty Gear: Strive kwam vorig jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam en is inmiddels ook beschikbaar op Xbox-consoles en Game Pass. Het spel wordt gezien als een verse start voor de franchise, waarbij er verschillende nieuwe mechanieken worden geïntroduceerd. Zo is er de 'Wall Break', waarbij door bepaalde moves het gevecht verder gaat in een nieuw gedeelte van de arena.

Op Gamer.nl kreeg het spel een 9 van Tom Kerkhof. "Guilty Gear Strive is een van de beste vechtspellen van dit moment. Het trekt je aandacht met de waanzinnige visuele presentatie en houdt je vervolgens in zijn greep met zijn intrigerende en actievolle gameplay. De feilloze online ervaring en goede balans tussen toegankelijkheid en complexiteit zorgen ervoor dat iedere vechtliefhebber van deze game kan genieten", concludeerde hij destijds.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt me best een leuke vechter.

0

@AgeQned in mijn optiek de beste op de markt. Heerlijke game

0
test

@brushaway ja het is een goede game inderdaad. Ben er alleen niet goed in maar dat is mijn skills die ik mis haha.

0

Aanbevolen voor jou