Nieuws
Guilty Gear Strive

Guilty Gear: Strive op 7 maart naar Xbox en Game Pass

Vechtspektakel op Game Pass

Geschreven door Jari Klapwijk op
Guilty Gear: Strive is vanaf 7 maart op Xbox-consoles speelbaar. Daarbij verschijnt het spel ook direct op Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Dat heeft ontwikkelaar Arc System Works aangekondigd. In september 2022 werd al aangekondigd dat de game naar Xbox-consoles en Game Pass zou komen, maar nu is de releasedatum onthuld.

Guilty Gear: Strive kwam vorig jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Het spel wordt gezien als een verse start voor de franchise, waarbij er verschillende nieuwe mechanieken worden geïntroduceerd. Zo is er de 'Wall Break', waarbij door bepaalde moves het gevecht verder gaat in een nieuw gedeelte van de arena.

Op Gamer.nl kreeg het spel een 9 van Tom Kerkhof. "Guilty Gear Strive is een van de beste vechtspellen van dit moment. Het trekt je aandacht met de waanzinnige visuele presentatie en houdt je vervolgens in zijn greep met zijn intrigerende en actievolle gameplay. De feilloze online ervaring en goede balans tussen toegankelijkheid en complexiteit zorgen ervoor dat iedere vechtliefhebber van deze game kan genieten", concludeerde hij destijds.

Guilty Gear is niet de enige toevoeging aan Xbox Game Pass van deze maand. Op 2 maart verscheen F1 22, de meest recente Formule 1-game van EA en Codemasters, al op de service en vandaag is de actiegame Wo Long: Fallen Dynasty toegevoegd. 

Dit artikel delen:

Lees meer

De aankondiging van Elden Ring-dlc vertelt weinig maar belooft veel Nieuwe Minecraft-update heet Trails and Tales
0

Reacties op: Guilty Gear: Strive op 7 maart naar Xbox en Game Pass

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.