Nieuws

Guilty Gear Strive half miljoen keer verkocht

Eerste dlc-personage wordt op 21 juli onthuld

Geschreven door Jacco Peek op
Guilty Gear Strive is wereldwijd 500.000 keer verkocht. Dat onthult ontwikkelaar Arc System Works.

Het is onduidelijk hoe de cijfers zich verhouden tot voorgaande delen uit de franchise. Wel lijkt de game met een piek van ruim 31.000 gelijktijdige spelers succesvol te zijn op Steam. Dat is hoger dan games als Street Fighter 5 en Tekken 7. Mortal Kombat 11 lijkt met een piek van ruim 35.000 spelers de populairste recente fighting-game op pc te zijn.

Ook onthult Arc System Works dat het eerste dlc-personage op 21 juli om 03:00 uur wordt onthuld op YouTube. Dankzij een datamine zijn de vijf dlc-personages mogelijk al bekend: Happy Chaos, Asuka (That Man), Goldlewis Dickinson, Jack-O' Valentine en Jam Kuradoberi.

Guilty Gear Strive verscheen vorige maand voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. De game kreeg van Tom Kerkhof een 9 in de review

"Guilty Gear Strive is een van de beste vechtspellen van dit moment. Het trekt je aandacht met de waanzinnige visuele presentatie en houdt je vervolgens in zijn greep met zijn intrigerende en actievolle gameplay. De feilloze online ervaring en goede balans tussen toegankelijkheid en complexiteit zorgen ervoor dat iedere vechtliefhebber van deze game kan genieten."

Dit artikel delen:

Lees meer

Jumpship: Somerville is geen platformer Animatiefilm over Monster Hunter komt op 12 augustus op Netflix uit
0

Reacties op: Guilty Gear Strive half miljoen keer verkocht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.