Guilty Gear Strive half miljoen keer verkocht

Guilty Gear Strive half miljoen keer verkocht

Guilty Gear Strive is wereldwijd 500.000 keer verkocht. Dat onthult ontwikkelaar Arc System Works.

Het is onduidelijk hoe de cijfers zich verhouden tot voorgaande delen uit de franchise. Wel lijkt de game met een piek van ruim 31.000 gelijktijdige spelers succesvol te zijn op Steam. Dat is hoger dan games als Street Fighter 5 en Tekken 7. Mortal Kombat 11 lijkt met een piek van ruim 35.000 spelers de populairste recente fighting-game op pc te zijn.

Ook onthult Arc System Works dat het eerste dlc-personage op 21 juli om 03:00 uur wordt onthuld op

Watch on YouTube

. Dankzij een datamine zijn de vijf dlc-personages mogelijk al bekend: Happy Chaos, Asuka (That Man), Goldlewis Dickinson, Jack-O' Valentine en Jam Kuradoberi.

Guilty Gear Strive verscheen vorige maand voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. De game kreeg van Tom Kerkhof een 9 in de review

"Guilty Gear Strive is een van de beste vechtspellen van dit moment. Het trekt je aandacht met de waanzinnige visuele presentatie en houdt je vervolgens in zijn greep met zijn intrigerende en actievolle gameplay. De feilloze online ervaring en goede balans tussen toegankelijkheid en complexiteit zorgen ervoor dat iedere vechtliefhebber van deze game kan genieten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou