Nieuws
guilty gear

Nieuwe Guilty Gear-trailer toont twee terugkerende personages

May en Axl Low keren terug

Geschreven door Dagmar De Groot op
In een Guilty Gear-trailer die recentelijk uitgebracht is, zijn twee terugkerende personages getoond, namelijk May en Axl Low.

In de trailer is May in actie te zien, ze is een lid van de Jellyfish-priraten die zich wijden aan Johnny, hun leider en de man die haar opgevoed heeft nadat ze een wees was geworden. Ze vecht met een scheepsanker en bezit een bovenmenselijke kracht, ondanks haar kinderlijke uiterlijk.

Ook Axl Low wordt kort vertoond, alhoewel hij niet veel in actie te zien is. Axl is een Britste tijdreiziger die vanuit de twintigste eeuw komt, zo’n honderdvijftig jaar voor de gebeurtenissen in de Guilty Gear-verhaallijn. Zijn doel is om een weg terug te vinden naar zijn eigen tijd om met zijn vriendin te zijn. Axl maakt gebruik van vuurmagie en zijn kusari-gama, een traditioneel Japans wapen, om zijn vijanden te verslaan.

De nieuwe Guilty Gear is bekendgemaakt tijdens EVO 2019 en er is nog maar weinig over bekend. De ontwerper, Daisuke Ishiwatari, heeft alleen gezegd dat het ‘een totaal nieuwe Guily Gear’ moet zijn. De Guilty Gear-games zijn vechtgames, waarvan er op dit moment zes games in de hoofdserie zijn uitgebracht, waarbij de nieuwe niet is meegeteld. Verder zijn er een groot aantal releases en spin-offs. De eerste game kwam uit in 1998 in Japan.

guilty gear
Axl Low & May

Een releasedatum voor Guilty Gear (2020) is nog niet bekendgemaakt, evenals een officiële titel.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fans fantaseren over gans uit Untitled Goose Game in Smash Bros. Super Monkey Ball: Banana Blitz HD wordt als vanouds
1

Reacties op: Nieuwe Guilty Gear-trailer toont twee terugkerende personages

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    darkmanwls

    • 30 september 2019 12:08
    Ben er bij de vorige GG te laat ingestapt omdat ik toen teveel met streetfighter 5 bezig was. Deze ga ik wel volledig meepakken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.