Guillermo del Toro werkt aan horrorgame inSane | Gamer.nl

Guillermo del Toro werkt aan horrorgame inSane | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verdere details over de game zijn nog niet bekendgemaakt. Tijdens de VGA Awards, die ieder jaar gehouden worden door het televisienetwerk Spike TV, werd alleen een van inSane getoond. Danny Bilson, de vicepresident van Core Games bij uitgever THQ, tweet dat Del Toro en Volition Inc. al zes maanden aan de titel aan het werk zijn.

Del Toro verklaarde in september dat hij samen met THQ aan meerdere games werkt. Deze games zouden volgens de filmregi eur elk drie jaar aan ontwikkeltijd krijgen. “We hebben het dan wel over echt grote titels, met gigantische werelden en heel ver liggende deadlines”, zei Del Toro in september tegenover MTV Multiplayer.

Volition Inc.

Volition Inc. werkt naast inSane aan Red Faction: Armageddon, dat in mei volgend jaar uitkomt, en aan Saints Row 3. Bilson verklaarde in juni dat het derde deel in de Saints Row-serie tijdens de VGA Awards onthuld zou worden, dit is echter niet gebeurd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou