Het gaat goed met Ubisoft, zo blijkt uit het persbericht waarin de cijfers voor het laatste kwartaal van het fiscale jaar 2006-2007 bekend zijn gemaakt. Zo zijn de verkopen gestegen met 37,4%, vertaald naar zo'n $197 miljoen dollar. De target was gezet op $152 miljoen maar dankzij een paar mooie titels zag Ubisoft haar omzet stijgen.

Zo zorgde Ghost Recon Advanced Warfigter 2 ervoor dat er 1 miljoen games verkocht werden voor de Xbox 360. Ook de Teenage Mutant Ninja Turtles verkochten 1.1 miljoen games op verschillende platformen en uiteraard zorgden Rainbow Six: Vegas, Red Steel en Rayman Raving Rabbids en de Petz serie voor goede verkopen.

Ook het nieuwe fiscale jaar ziet Ubisoft positief tegemoet. Target is $800 miljoen jaaromzet terwijl eerder aangekondigd werd dat dit ongeveer $750 miljoen zou worden. Reden voor deze zeer positieve uitspraak is de line-up die voor deze stijging zal gaan moeten zorgen en waar Ubisoft het volste vertrouwen in heeft. In het eerste kwartaal van het fiscale jaar van 2007-2008 moet Surf's Up voor flink wat money in the pocket gaan zorgen evenals vier nieuwe DS titels en vier nieuwe Wii titels. En ook Rainbow Six: Vegas voor de PlayStation 3 zal een duit in het zakje doen.

Yves Guillemot, baas bij Ubisoft durft zelfs zo ver te gaan door te zeggen dat Ubisoft in 2007-2008 de beste line-up in de gamesgeschiedenis zal hebben. "In 2007-08 zal Ubisoft de beste line-up in de geschiedenis hebben met de launch van zeven franchises waaronder Brother in Arms en Splinter Cell, zes nieuwe merken waaronder Assassin's Creed, EndWar en Haze, vier gelicenseerde games waaronder Surf's Up, Lost en Naruto."