Guild Wars 2 week lang gratis te spelen | Gamer.nl

Guild Wars 2 week lang gratis te spelen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De trial begint op 25 september 8 uur 's ochtends Nederlandse tijd en loopt tot 1 oktober 7:59 uur Nederlandse tijd. Spelers moeten eerst een speciale trial-account aanmaken. Dat kan vanaf heden en geïntere eerden kunnen het spel op die manier al downloaden voordat de proefperiode van start gaat.

De gratis trial komt vlak na het verschijnen van de September Feature Pack, een update die speciaal gericht is op nieuwe spelers.

Vorig jaar hield ontwikkelaar ArenaNet een soortgelijke actie. Dat zorgde toen voor spam in de chat van mensen die snel goud wilden verdienen. Daarom kunnen spelers die het spel uitproberen dit keer alleen tegen mensen in hun vriendelijst praten.

Guild Wars 2 kwam ruim twee jaar geleden uit en kreeg van Gamer.nl een tien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou