Guild Wars 2-uitbreiding End of Dragons komt in februari 2022 uit

Guild Wars 2-uitbreiding End of Dragons komt in februari 2022 uit

De nieuwe uitbreiding voor Guild Wars 2, genaamd End of Dragons, verschijnt in februari 2022.

Dat heeft ontwikkelaar ArenaNet aangekondigd via een livestream gisteren. De derde uitbreiding voor de mmo werd eerder dit jaar al naar ergens begin volgend jaar uitgesteld. De uitbreiding had eigenlijk ergens dit najaar moeten verschijnen. Volgens regisseur John Taylor had het uitstel alles te maken met de uitdagingen in de echte wereld in verband met het coronavirus en de manier waarop er wordt gewerkt.

End of Dragons speelt zich af in het verloren land van Cantha, "een multi-etnisch land van magie waarin de oudste groep mensen in heel Tyria woont". Dit gebied was al te zien in Guild Wars Factions, maar is tot nu toe niet bereikbaar in Guild Wars 2. De uitbreiding voegt de eerste multiplayer-mount toe aan de game, de Siege Turtle. Hier kunnen twee spelers op rijden. Ook wordt de mogelijkheid om te vissen toegevoegd.

Eerder dit jaar werd ook aangekondigd dat voormalige Guild Wars 2-regisseur Colin Johanson terugkeerde bij ArenaNet. Johanson verliet in 2016 de ontwikkelaar om bij Amazon aan Crucible te werken, de game die kort na lancering offline werd gehaald. 

Hieronder is een nieuwe trailer van de End of Dragons-uitbreiding te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vissen... en bellenblaas!

0
test

Niet bepaald een heel spannend trailer.

0

Aanbevolen voor jou