Guild Wars 2 in de maak, hoofdstukken geschrapt | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op de Guild Wars Guru Forums gaan al een tijdje de geruchten over detoekomstplannen van Guild Wars rond. Ontwikkelaar NCSoft is mogelijk van planhet lastige Guild Wars hoofdstukken systeem (Nightfall, Factions) stop tezetten na een laatste uitbreiding later dit jaar, om vervolgens over testappen op een Guild Wars 2. Dit bevestigt mogelijk een nieuwtje dat deInquirer een tijd geleden al had ontdekt.

De laatste uitbreiding, Eye of the North, staat voorlopig gepland voorergens in de vakantiemaanden van dit jaar, waarschijnlijk ook tegen eenlagere prijs dan de andere uitbreidingen. Er wordt voldoende contentmeegeleverd om een mogelijke overstap, qua verhaallijn, te brengen naareen deel twee van Guild Wars. Ondanks dat, volgens verdergaandegeruchten, de characters van Guild Wars 1 niet meegenomen kunnen wordennaar het vervolg. Guild Wars 2 zou ergens in 2008 kunnen gaan beginnenmet een (open) béta test.

Ook zullen er in de opvolger 'vergaande veranderingen'doorgevoerd worden, waaronder vier nieuwe ra en en een 'gereviseerdomgevings- en karakters besturing ysteem, opnieuw gedefinieerde Playervs. Player mogelijkheden en een ander Non-Playing-Charactervriendschap ysteem'. Al met al dus goed nieuws voor alle MMORPG fans.

Het einde van één, op naar twee.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou