Guerrilla voegt drie nieuwe maps toe aan Killzone: Shadow Fall | Gamer.nl

Guerrilla voegt drie nieuwe maps toe aan Killzone: Shadow Fall | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

The Statue is een competitieve multiplayermap. De setting is rondom het bouwterrein van het Scolar Visari standbeeld met daarnaast een wapenkamer. Spelers navigeren door de verschillende kamers en jagen elkaar op.

The Canal en The ATAC Tower zijn beide co-op maps. Spelers kunnen de clan-functie, die in patch 1.5 werd toegevoegd, direct uitproberen op de maps. Dit geldt ook voor de nieuwe gamemodus Intercept. Bekijk onderstaande video's om een indruk van de drie nieuwe maps te krijgen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou