Guerrilla: 'Vervolg op Horizon Zero Dawn zou meer machines hebben' | Gamer.nl

Guerrilla: 'Vervolg op Horizon Zero Dawn zou meer machines hebben' | Gamer.nl

Ontwikkelaars van Guerrilla Games laten weten wat ze graag in een vervolg op Horizon Zero Dawn zouden zien.

"Meer machines", vindt art director Jan-Bart van Beek. "Ze zijn leuk om te ontwerpen, maken, animeren en om er mee te spelen. Ik zou willen dat we er (voor het origineel) honderd hadden kunnen maken." Van Beek legt uit dat daar echter niet genoeg tijd voor was.


Narrative director John Gonzalez richt zich natuurlijk meer op het verhaal: "Als er een vervolg zou komen zou ons hoofddoel zijn om de emotionele connectie tu en de speler en Aloy te honoreren door een verhaal te bedenken dat net zo goed aanslaat."

Mathijs de Jonge, de game director: "Het is een groot project voor ons geweest en ik ben blij met hoe het uiteindelijk is geworden. Ik zie een hoop positiviteit rondom de variatie van de spelwereld en de algehele ervaring. Omdat de game zo groot is schittert mi chien niet elk gedeelte van de game even fel. We kijken veel naar de kritiek om de toekomst van Horizon te plannen."

Het interview staat in de nieuwe Game Informer maar werd online gedeeld door WCCFTech. Guerrilla laat ook weten dat het straks via een patch wellicht mogelijk is in het origineel om meer wapens te dragen. Dit was al vanaf het begin de bedoeling, maar het werkte onhandig met het huidige wapenwiel. Mogelijk heeft de ontwikkelaar een andere manier gevonden om dit voor elkaar te krijgen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou