Guerrilla vertelt over Horizon Call of the Mountain-hoofdpersonage

Guerrilla vertelt over Horizon Call of the Mountain-hoofdpersonage

Guerrilla Games heeft meer informatie naar buiten gebracht over het hoofdpersonage van Horizon Call of the Mountain, Ryas.

Dat deed de studio in een artikel op PlayStation Blog. Het was al bekend dat spelers in de aankomende PlayStation VR2-game niet Aloy besturen maar Ryas, een compleet nieuw personage.

De Carja Sundom is nog aan het bijkomen van de bloederige Red Raids, waarbij de Carja allerlei nabijgelegen stammen heeft aangevallen. Dit heeft talloze levens gekost, maar kwam ten einde toen de Mad Sun-koning Jiran van de troon werd gestoten door zijn zoon Avad. De Carja-stam is daardoor versplinterd. Een gedeelte van de troepen blijven in de Sundom, maar een ander gedeelte houdt zich trouw aan hun gevallen leider en wordne nu als Carja in Shadow gezien.

Ryas is een soldaat die gevangen is genomen door de Carja. Een executie is hem echter bespaard gebleven. Om zijn vrijheid terug te winnen wordt hij door koning Avad er op uitgestuurd om een nieuwe dreiging tegen te houden. Hij heeft in zijn leven allerlei skills opgedaan die goed van pas zullen komen tijdens deze reis.

Ryas kent diverse mensen die hem zullen helpen, al zal dat niet altijd van harte gaan. Zo is er Hami, een Carja-soldaat die Ryas moet begeleiden maar door de gebeurtenissen in het verleden dit met tegenzin doet. Meer over Ryas valt in het artikel te lezen.

Gedurende Horizon Call of the Mountain krijgen spelers diverse wapens en gereedschappen om elke situatie aan te kunnen. Daarnaast ontmoet men diverse nieuwe en bekende personages, waaronder Aloy, het hoofdpersonage uit het hoofdspellen. Horizon Call of the Mountain komt op 22 februari uit, tegelijk met de PlayStation VR2.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

" Dit heeft talloze levens gekocht" autocorrect foutje neem ik aan ;)

0
test

@-JK- Haha. Autocorrect heb ik niet, maar gewoon een brainfart I guess. Aangepast!

0

Aanbevolen voor jou