Nieuws
horizon forbidden west

Guerrilla over Aloy's nieuwe moves in Horizon Forbidden West

Game komt op 18 februari 2022 uit op PS5 en PS4

Geschreven door Michel Musters op
Guerrilla Games heeft een nieuwe blog geplaatst waarin het dieper ingaat op de nieuwe moves van Aloy, het hoofdpersonage van het aankomende Horizon Forbidden West.

In het uitgebreide artikel op PlayStation Blog praat de Nederlandse ontwikkelaar over diverse mogelijkheden wat betreft rond bewegen in de spelwereld en moves om uit te voeren. Zo kan Aloy nu vrij klimmen op rotsachtig terrein, kunnen er meer robots als mounts gebruikt worden, kan ze zwemmen, rondzweven met de Shieldwing en met grapple points snel naar hoger gelegen gebieden afreizen.

Er wordt ook aandacht gegeven aan de gevechten in de game. Zo is het nu mogelijk om op een zogenaamde werkbank wapens en outfits up te graden. Dit ontgrendelt vervolgens weer nieuwe perks, plek voor mods en meer customisatie-opties. Daarnaast is de skill tree van Aloy zelf ook helemaal aangepast ten opzichte van het eerste deel.

Meer is te lezen in het artikel op PlayStation Blog. Daar staan ook diverse gifs in die de verschillende opties in de game illustreren, al lijken die voornamelijk uit eerder getoonde trailers te komen. Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari 2022 op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vier van de Operators uit Call of Duty: Vanguard uitgelicht Transformers Beyond Reality komt dit jaar naar PSVR en SteamVR
0

Reacties op: Guerrilla over Aloy's nieuwe moves in Horizon Forbidden West

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.