Guerrilla over Aloy's nieuwe moves in Horizon Forbidden West

Guerrilla over Aloy's nieuwe moves in Horizon Forbidden West

Guerrilla Games heeft een nieuwe blog geplaatst waarin het dieper ingaat op de nieuwe moves van Aloy, het hoofdpersonage van het aankomende Horizon Forbidden West.

In het uitgebreide artikel op PlayStation Blog praat de Nederlandse ontwikkelaar over diverse mogelijkheden wat betreft rond bewegen in de spelwereld en moves om uit te voeren. Zo kan Aloy nu vrij klimmen op rotsachtig terrein, kunnen er meer robots als mounts gebruikt worden, kan ze zwemmen, rondzweven met de Shieldwing en met grapple points snel naar hoger gelegen gebieden afreizen.

Er wordt ook aandacht gegeven aan de gevechten in de game. Zo is het nu mogelijk om op een zogenaamde werkbank wapens en outfits up te graden. Dit ontgrendelt vervolgens weer nieuwe perks, plek voor mods en meer customisatie-opties. Daarnaast is de skill tree van Aloy zelf ook helemaal aangepast ten opzichte van het eerste deel.

Meer is te lezen in het artikel op PlayStation Blog. Daar staan ook diverse gifs in die de verschillende opties in de game illustreren, al lijken die voornamelijk uit eerder getoonde trailers te komen. Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari 2022 op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou