Guerrilla Games wil derde Horizon-game ontwikkelen

Guerrilla Games wil derde Horizon-game ontwikkelen

Guerrilla Games heeft plannen om een derde game in de Horizon-reeks te ontwikkelen.

Dat laat Mathijs de Jonge, de creative director van Horizon Forbidden West, weten aan VG24/7. "We eindigen de game met een grote cliffhanger. Daarmee zetten we dingen wederom in gang voor de volgende game."

Het is geen grote verrassing dat Guerrilla graag een derde game in de Horizon-reeks zou maken - het is een van de grotere franchises van Sony. Horizon Forbidden West verscheen eerder dit jaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Horizon Forbidden West ontving een 9 op Gamer.nl: "Mooier, soepeler, beter geschreven, fenomenaal art design, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Overigens wordt er ook een PlayStation VR2-game gebaseerd op de franchise gemaakt, genaamd Horizon Call of the Mountain.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Logisch wat een epische game is dit zeg enorm van genoten laat deel 3 maar komen

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 dat kan al zijn deze games moeilijk te vergelijken met elkaar. Buiten dat het allebei games zijn houdt de vergelijking snel op. Ik vind de art design van forbidden west briljant en zeker ook grafisch gezien heb ik op de consoles nog geen mooiere game gezien. Ik heb het in 1 ruk uitgespeeld en heb me top vermaakt en ik wil eigenlijk wel meer. Ik geef het en 9 a 9,5

0

@Snoop213 helemaal mee eens. Vraag me af hoe deze game over 10 jaar beoordeeld wordt, wanneer het grafisch niks meer voorstelt. Qua gameplay namelijk totaal niet onderscheidend.

0

@Snoop213 Ik zou inderdaad graag meer verdedigende opties zien. Het systeem met je boog en verschillende pijlen en de supersnelle schakeling tussen boog en speer is ECHT heel erg goed, maar ik mis iets van een wat flexibeler dodgesysteem. Dat zou de combat echt mijlenver de hoogte induwen. Ik kom tot nu toe steeds terug voor de combat, niet de wereld of het verhaal. Nu hoef ik echt niet overal een Soulslike parrysysteem te zien maar meer opties zou gewoon weer een supercool arsenaal aan mogelijkheden toevoegen!

0
test

Laat maar komen!!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 3 delen is toch wel vaak de limiet daarna moeten ze stoppen kijk maar naar games als Halo

0

Aanbevolen voor jou