Nieuws
Horizon Call of the Mountain

Guerrilla deelt info over hoofdpersonage Horizon Call of the Mountain

Gamers besturen niet Aloy, maar Ryas

Geschreven door Michel Musters op
Guerrilla Games heeft op social media wat meer informatie gedeeld over Ryas, het hoofdpersonage in de aankomende PlayStation VR2-game Horizon Call of the Mountain.

In de onderstaande illustratie die Guerrilla op Twitter deelde, wordt meer verteld over Ryas. Spelers besturen hem in de game in plaats van Aloy. Ryas is geboren in een edele Carja-familie en is gedurende zijn kindertijd erg bedreven geraakt in klimmen. Gedurende zijn tijd als een Shadow Carja is hij echter ook een getalenteerde machinejager geworden en kan hij goed omgaan met pijl en boog.

Ryas heeft duidelijk zijn verleden achter zich gelaten - zo heeft hij alle markeringen die aangeven dat hij een Shadow Carja was verwijderd. Ondanks dat hij weet dat de wereld hem als de vijand ziet, wil hij zijn eer terug zien te winnen.

Horizon Call of the Mountain is gebaseerd op de franchise van het Nederlandse Guerrilla Games en wordt ontwikkeld door Firesprite. Gedurende de game krijgen spelers diverse wapens en gereedschappen om elke situatie aan te kunnen. Daarnaast ontmoet men diverse nieuwe en bekende personages, waaronder Aloy. het hoofdpersonage uit het hoofdspellen.

Naast de verhalende campagne bevat Call of the Mountain ook een 'River Ride-ervaring', waarin spelers op hun gemak in een boot kunnen genieten van de omgeving. Horizon Call of the Mountain komt op 22 februari 2022 uit, tegelijk met de PlayStation VR2, waar de game exclusief op te spelen valt.

Horizon Call of the Mountain

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo toont vanavond nieuwe trailer Super Mario Bros.-film Nieuw Overwatch 2-personage Ramattra uitgebreid getoond
0

Reacties op: Guerrilla deelt info over hoofdpersonage Horizon Call of the Mountain

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.