Guerrilla controleert streng op valsspelers Killzone 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Ter Heide is de opkomst van gehackte PlayStation 3's reden tot zorg. Mensen met een gehackte PS3 kunnen namelijk software installeren waarmee ze kunnen val pelen in de multiplayermodus. "We kijken naar mensen die zich misdragen en kunnen ze rapporteren, zodat daar in ieder geval voor gezorgd is. We werken samen met Sony om erachter te komen wat voor dingen er nou gebeuren", aldus Ter Heide. 

"Tegelijkertijd moeten we ons beste beentje voorzetten als ontwikkelaar en zeggen: 'Oké, wat zijn de gaten in ons spel, wat is de bijbehorende data en kunnen we dit analyseren en het probleem vastleggen?'" Ter Heide benadrukt dat er regelmatig patches voor Killzone 3 uitgebracht moeten worden om de hackers een stap voor te blijven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou