Onlangs gaf Guerrilla een flink aantal nieuwe screenshots vrij van hun nieuwe game, Killzone 2. Op het officiële Playstation-forum  ontstond echter kritiek van sommige gebruikers die vonden dat de screenshots er wel heel erg mooi uitzagen en dachten dat de screenshots met Photoshop bewerkt zouden zijn.

Een van de ontwikkelaars van Guerrilla bevestigt nu op datzelfde forum dat de screens inderdaad bewerkt zijn, al is het maar een heel klein beetje. "Ze zijn maar een klein beetje aangepast.  Het kortste antwoord is ja.  Het lange antwoord is dat er een beetje kleur-correctie is gedaan en wat een beetje opgepoetst, maar niets belangrijks.  Nog steeds dicht bij de werkelijkheid en het ziet er in beweging beter uit naar mijn mening", aldus de Guerrilla medewerker.

Opzich is er dus niet veel veranderd aan de screenshots, als we Guerrilla mogen geloven, maar het is wel opvallend dat dit al de tweede keer is dat Killzone 2 in opspraak komt vanwege aangepaste beelden, aangezien de trailer van E3 2005 ook al vervalst bleek te zijn.