Guardians of the Galaxy-schrijver vertrekt naar BioWare

Guardians of the Galaxy-schrijver vertrekt naar BioWare

Eidos Montreals Mary DeMarle, verantwoordelijk voor de verhalen van enkele Deus Ex-games en Marvel’s Guardians of the Galay, gaat bij BioWare werken.

Dat werd opgemerkt door VGC. DeMarle werkte zo’n vijftien jaar bij Eidos Montreal en hielp voornamelijk het (hernieuwde) Deus Ex-universum opzetten en invullen. Zo was ze verantwoordelijk voor nagenoeg alle verhalen en het schrijven in recente Deus Ex-games, waaronder Deus Ex: Mankind Divided en Deus Ex: Human Revolution, en de mobiele games Deus Ex: Go en Deus Ex: The Fall.

DeMarle stond ook aan het roer van het schrijversteam van Marvel’s Guardians of the Galaxy, waarmee ze in 2021 de Game Award voor beste verhaal in de wacht sleepte. Aan het begin van haar carrière, net na de eeuwwisseling, werkte DeMarle als schrijver aan Myst III: Exile, Homeworld 2 en Myst IV: Revelation.

Het nieuws van haar vertrek maakte DeMarle bekend via LinkedIn, evenals dat ze vanaf heden bij BioWare aan de slag gaat. Ze laat in het midden waar ze precies aan gaat werken bij die gameontwikkelaar. BioWare werkt op dit moment in ieder geval aan Dragon Age Dreadwolf en Mass Effect 4. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou