Nieuws
Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy-schrijver vertrekt naar BioWare

Onbekend waar ze aan gaat werken

Geschreven door Marvin Toepoel op
Eidos Montreals Mary DeMarle, verantwoordelijk voor de verhalen van enkele Deus Ex-games en Marvel’s Guardians of the Galay, gaat bij BioWare werken.

Dat werd opgemerkt door VGC. DeMarle werkte zo’n vijftien jaar bij Eidos Montreal en hielp voornamelijk het (hernieuwde) Deus Ex-universum opzetten en invullen. Zo was ze verantwoordelijk voor nagenoeg alle verhalen en het schrijven in recente Deus Ex-games, waaronder Deus Ex: Mankind Divided en Deus Ex: Human Revolution, en de mobiele games Deus Ex: Go en Deus Ex: The Fall.

DeMarle stond ook aan het roer van het schrijversteam van Marvel’s Guardians of the Galaxy, waarmee ze in 2021 de Game Award voor beste verhaal in de wacht sleepte. Aan het begin van haar carrière, net na de eeuwwisseling, werkte DeMarle als schrijver aan Myst III: Exile, Homeworld 2 en Myst IV: Revelation.

Het nieuws van haar vertrek maakte DeMarle bekend via LinkedIn, evenals dat ze vanaf heden bij BioWare aan de slag gaat. Ze laat in het midden waar ze precies aan gaat werken bij die gameontwikkelaar. BioWare werkt op dit moment in ieder geval aan Dragon Age Dreadwolf en Mass Effect 4. 

Bron: VGC

Dit artikel delen:

Lees meer

Online diensten van vijftiental Ubisoft-games stoppen in september Langzame muis op Windows: zo los je dat op
0

Reacties op: Guardians of the Galaxy-schrijver vertrekt naar BioWare

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.