Guardians of the Galaxy en meer deze maand naar Xbox Game Pass

Guardians of the Galaxy en meer deze maand naar Xbox Game Pass

Microsoft heeft bekendgemaakt welke games in de eerste helft van maart naar Xbox Game Pass komen.

Vanaf vandaag zijn Far: Changing Tides (voor console, cloud en pc) en Microsoft Flight Simulator voor de cloud beschikbaar. Op 3 maart komt Lightning Returns: Final Fantasy 13 naar Game Pass voor console en pc.

Op 10 maart verschijnen de volgende games op Game Pass: Marvel's Guardians of the Galaxy (console, pc en cloud), Young Souls (console, pc en cloud), Kentucky Route Zero (console, pc en cloud) en Lawn Mowing Simulator (op Game Pass voor Xbox One - de game was al beschikbaar op Xbox Series X en S en pc).

Op Game Pass voor pc kunnen abonnees vanaf nu ook kiezen in welke folder games worden geïnstalleerd. Voor bepaalde games kunnen spelers nu ook bij de files, ook bijvoorbeeld om games te verplaatsen. Daarbij kunnen meer games nu gemod worden.

Op 15 maart verdwijnen er ook weer een aantal games van Game Pass. Het gaat om Nier: Automata (console, pc en cloud), Torchlight 3 (console, pc en cloud), Phogs! (console, pc en cloud) en The Surge 2 (console, pc en cloud).

Later deze maand maakt Microsoft bekend welke games er in de tweede helft van maart naar Xbox Game Pass komen. Op de Xbox-site valt meer te lezen over bovenstaande titels.

Xbox Game Pass

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

guardians ga ik wel even spelen, maar eerst horizon forbidden west nog uitspelen

0
test

@hulstpower Zeker doen. Ik heb nog zitten twijfelen vorig jaar (met name door Avengers), maar hem met de Black friday sale gekocht. En was echt bij verrast met het spel. Was mijn inziens 1 van de beste spellen van vorig jaar

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Kentucky route zero is een pareltje. Een van de beste games die ik de laatste jaren heb gespeeld

0

Aanbevolen voor jou