In een interview met MTV gaf de president van Nintendo VS, Reggie Fils-Aime, aan dat er op dit moment geen Grand Theft Auto-titel voor de Wii in ontwikkeling is, maar bij Nintendo men dat wel ziet zitten. "Als de mensen van Rockstar een game maken voor de Wii in het GTA-universum en vanaf het begin voor de Wii gemaakt wordt, dan zou ik het erg graag op onze console zien."

Fils-Aime werd ook gevraagd of het niet heel tegenstrijdig is dat GTA nu op de Nintendo DS verschijnt. President Satoru Iwata gaf een paar jaar geleden namelijk te kennen dat Nintendo een titel als GTA niet nodig had en dat Mario geen prostituees hoefde neer te schieten. "Die uitspraken zijn voor mijn tijd bij Nintendo gemaakt," aldus Reggie. "Sinds ik hier werk heb ik een goede band met Take Two gehad. We willen gewoon het beste materiaal voor onze platforms, einde verhaal."

Helaas wilde Fils-Aime nog geen uitspraak doen over het spelaanzicht van Grand Theft Auto: Chinatown War. "Dat is iets wat Rockstar zelf uit de doeken moet doen."