Hoe IMDB aan de naam komt is onduidelijk. Mogelijk is die ingediend door Luke zelf, of zijn manager. Hoewel bezoekers ook zelf informatie over acteurs kunnen aandragen op de betrouwbare filmsite, wordt dit niet klakkeloos door IMDB overgenomen. Als de site bovendien niet zeker is over zijn informatie, zet het doorgaans 'rumored' (gerucht) achter de betreffende gegevens. Dat is hier niet het geval.

Volgens IMDB zou Young Maylay in GTA V opnieuw de rol van Carl Johnson vertolken, de hoofdrolspeler uit GTA: San Andreas. Hier geeft de site echter wel aan dat het een gerucht betreft. Het is wel waarschijnlijk dat Johnson opduikt in GTA V, aangezien die game zich net als San Andreas afspeelt in Los Santos.

De Silva

De naam Albert De Silva is in een eerder geruchten over GTA V al eens opgedoken. In maart van dit jaar zocht een castingbureau dat eerder met ontwikkelaar Rockstar Games heeft samengewerkt naar acteurs voor een aantal typetjes die erg bij GTA leken te passen.

Hieronder werd ook de rol van Kevin De Silva omschreven: "Achttien jaar oud, Alberts dikke first-person-shooters-spelende zoon. Rookt veel wiet, heeft angstproblemen en een slechte rug, is erg zacht en heeft een sterke mening. Maakt veel racistische opmerkingen tijdens het online gamen." In de eerste trailer van GTA V wordt bevestigd dat de hoofdrolspeler kinderen heeft, wat uniek is voor een GTA-game.

Ned Luke

Vorige week kwam het gerucht naar buiten dat Ned Luke de voice-over doet van de eerste GTA-trailer. Dit werd op Twitter bevestigd door meerdere bekenden van de Amerikaanse acteur. Bovendien vertoont Luke's uiterlijk grote overeenkomsten met het uiterlijk van één van de personages in de trailer. Het is gebruikelijk voor Rockstar Games om het uiterlijk van zijn hoofdrolspeler te laten aansluiten bij het uiterlijk van de acteur.