GTA Trilogy bevat volgens fans mogelijk screenshot van GTA 6

GTA Trilogy bevat volgens fans mogelijk screenshot van GTA 6

Spelers van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition vermoeden dat ze een screenshot van Grand Theft Auto 6 in de collectie hebben ontdekt.

Volgens GTA Forums is de screenshot te vinden in San Andreas. In Lil' Probe'Inn hangen allerlei foto's gerelateerd aan UFO's aan de muur. Op één van de foto's staat echter een gewoon huis. 

Fans kunnen het huis op de foto in geen GTA-game terugvinden, terwijl het huis wel in hoge kwaliteit wordt afgebeeld. Daardoor is discussie ontstaan waar de foto precies vandaan komt.

Er gingen voorheen al geruchten dat GTA 6 zich afspeelt in Miami. GTA Forums-bezoekers igrobar heeft een echte versie van het huis op de foto weten te vinden in Boca Raton, vlakbij Miami. Aangezien Rockstar er om bekend staat dat het echte gebouwen namaakt in de GTA-games, wordt er gespeculeerd dat dit om een eerste foto van het nog niet aangekondigde Grand Theft Auto 6 gaat.

Logischerwijs is al het bovenstaande niets meer dan speculatie. Het is mogelijk dat Rockstar de foto zonder hints te willen geven in de game heeft gestopt. Volgens recente geruchten komt de nieuwe GTA-game pas in 2024 of 2025 uit, maar officieel is er nog niets bekend.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ontving een 4 op Gamer.nl: "Twee decennia lang stonden de drie GTA-games uit het PlayStation 2-tijdperk symbool voor de opkomst van het openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid en tijdloze muziek gaven ons herinneringen voor het leven. Nu staan deze historische games in één klap symbool voor wat een remaster absoluut niet moet doen."

 
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat voor foto hing er dan in het origineel van San andreas op de ps2?

0
test

Volgens mij is dit een huis van gta3 bij die tunnel die afgesloten is.

0

Aanbevolen voor jou