GTA: The Trilogy heeft gebruikersscore van 0.5 op Metacritic

GTA: The Trilogy heeft gebruikersscore van 0.5 op Metacritic

De pc-versie van Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition heeft op moment van schrijven een gebruikersscore van 0.5 op Metacritic.

De score is gebaseerd op meer dan tweeduizend recensies van bezoekers. De PlayStation 5-versie staat overigens op een score van 0.9. Gebruikers uiten hun onvrede over de kwaliteit van het product. Diverse gamers noemen de heruitgave "onacceptabel" en "zielig".

GTA: The Trilogy - Definitive Edition, met daarin opgepoetste versies van Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas, verscheen eind vorige week. De pc-versie werd kort na release offline gehaald, aangezien Rockstar "files die onbedoeld in de game zaten" eruit moest halen.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En terrecht! Voelt als een zeer simpele port. In het begin was ik nog enthousiast over de nieuwe grafische stijl, maar verder voelt het leeg en heel erg gedateerd aan. Daar hadden ze best wel wat meer moeite en liefde in mogen stoppen. Het lef dat ze hebben om hier het volle pond voo rte vragen, belachelijk! Mijn vertrouwen in deze uitgever daalt met het jaar.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ik ga de zielloze amandelvormige ogen in de Ezio remasters toch ook nooit vergeten. Wat een misbaksel van een remaster was me dat! Net als bij de Ezio- en GTA-trilogie mogen sommige games eerder een remake krijgen i.p.v. een dure remaster.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou