Nieuws

GTA Online viert Valentijnsdag met speciale update

Happy Valentine's Day <3

Geschreven door Bob van der Laan op
Rockstar Games viert met een speciale update de dag van de liefde in GTA Online met een nieuwe wagen, kortingen en bonussen.

De update brengt onder andere de Vapid Hustler naar GTA Online. De Vapid Hustler is een nieuwe muscle car die oorspronkelijk uit GTA San Andreas komt. De wagen is onderdeel van de Doomsday Heist-update en is voor 625 duizend GTA$ te verkrijgen via Legendary Motorsport.

Naast de nieuwe muscle cars krijgen GTA-spelers tot en met 19 februari de kans om twee keer zo veel XP en GTA$ te verdienen met de onderstaande Adversary Modes:

Slasher: Bij deze game-modus worden maximaal acht spelers opgedeeld in twee verschillende teams. Hierbij wordt één speler uitgekozen als de Slasher en moet deze de overige spelers met een zaklamp zien te vinden en met een machete of shotgun de uitschakelen. Wanneer de Slasher na drie minuten nog niet alle spelers heeft gevonden, krijgen deze ook shotguns en moeten zij de Slasher uit zien te schakelen. Dit kan gebeuren op verschillende soorten maps.

Resurrection: Tijdens Resurrection vechten twee teams van minimaal twee en maximaal vier spelers tegen elkaar. Wanneer een teamgenoot uitgeschakeld wordt, kunnen zijn medespelers hem terugbrengen door een tegenstander te vermoorden. De teams kunnen punten scoren wanneer zij alle tegenstanders tegelijkertijd uitgeschakeld hebben. Het team dat binnen vijf minuten de meeste punten heeft gehaald wint.

Till Death Do Us Part: In teams van twee kunnen maximaal acht spelers op verschillende maps het tegen elkaar opnemen. Met deze Adversary Mode moeten duo’s goed bij elkaar zien te blijven. Wanneer een teamgenoot namelijk uitgeschakeld wordt, ontneemt de andere speler zichzelf op dramatische wijze van het leven.

Deadline: In deze modus moeten vier spelers het met Nagasaki Shotaro-motors tegen elkaar opnemen zonder elkaars lichtstraal te raken. De stralen zorgen er namelijk voor dat spelers die erdoorheen rijden exploderen. Spelers hebben de mogelijkheid om de modus op verschillende soorten maps te spelen.

Lost vs. Damned: Met deze Adversary Modes kunnen maximaal tien spelers zich opdelen in teams van duivels en engelen. Lost vs. Damned is een soort Team Deathmatch, maar met een draai eraan. Tijdens het spelen zijn er namelijk twee verschillende tijdzones; overdag en ’s nachts. Overdag krijgt het team van engelen de mogelijkheid tot een Pistol, Assault Rifle, Machine Gun, Assault Shotgun, Rocket -en Grenade Launcher, Heavy Sniper en granaten. Het team van duivels kunnen alleen een machete te gebruiken. Wanneer na een minuut de tijdzone veranderd, zijn de rollen omgedraaid en krijgen de duivels de kans om met wapens aan de slag te gaan.

Verder krijgen spelers tot en met 19 februari 25% korting op de volgende items:

  • Voertuigen: Albany Roosevelt -en Valor, Nagasaki Shotaro, Ocelot Stromberg en Nagasaki Buzzard en upgrades bij Benny's Original Motor Works
  • Kleding en accessoires: Valentijns -en Smuggler’s Run kleding en Doomsday Heist tatoeages
  • Properties: Alle gebouwen met een 10-Cars garage en Executive Offices en Executive Assistant Services
  • Wapens: Gusenberg Sweeper

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Race – ‘Turbine’, die met Off-Road-voertuigen gereden moet worden, en de Time Trial – ‘LSIA’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

Eerder deze maand kwam de Canis Kamacho nog naar GTA Online. Deze 4X4 Off-Road pick-up truck is voor 345 duizend GTA$ verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos.

Bron: Rockstar Games

Dit artikel delen:

Lees meer

Path of Exile: The Essential Atlas Gaming Guide Update voor Pokèmon Go brengt Valentijnsdag en bugfixes naar trainers
0

Reacties op: GTA Online viert Valentijnsdag met speciale update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.