GTA Online-update voegt nieuwe garage met plek voor 50 voertuigen toe

GTA Online-update voegt nieuwe garage met plek voor 50 voertuigen toe

Na de Los Santos Drug Wars-uitbreiding voor GTA Online, brengt Rockstar Games een nieuwe update uit met een garage waar 50 voertuigen inpassen.

Rockstar voegt de ‘Eclipse Blvd Garage’ toe aan GTA Online, en maakt daarbij eindelijk een nieuwe plek beschikbaar waar spelers hun voertuigen kunnen opslaan. De Eclipse Blvd Garage bestaat uit verschillende verdiepingen met een ‘hangout space’, drankjes, een tv en beveiligingscamera’s. De verdiepingen zijn volledig te personaliseren.

Spelers krijgen gratis toegang tot de garage wanneer ze beschikken over een GTA Plus-abonnement voor 5,99 euro per maand. Andere spelers betalen er in-game geld voor. Het kopen en personaliseren van de nieuwe garage kan via de in-game Dynasty 8-website.

 

Nieuwe Sportauto

Rockstar voegt ook een gloednieuwe auto toe aan de catalogus voertuigen: de Toundra Panthere Sports. De auto is een Franse ‘lightweight’ sportauto en is beschikbaar vanaf 22 februari bij de Premium Deluxe Motorsport.

Naast de nieuwe garage en auto worden er ook activiteiten en mogelijkheden tot het verdienen van extra XP en geld toegevoegd. Er zijn dagelijkse nieuwe ‘Stash houses’ te vinden vol met geld, drugs en vijanden. Daarnaast zijn er ook dagelijks G’s Caches te vinden, waarbij spelers een gebied moeten verdedigen om geld, munitie en snacks te verdienen. Tot slot zijn er meer straatdealers te vinden en spelers kunnen overvallen op supermarkten stoppen door de overvaller neer te halen.

Voor de volgende twee weken krijgen spelers daarnaast ook beloningen voor het meedoen aan de 'Crime-wave':

  • Verkoop drugs aan een dealer om een ‘Camo Roses Slab Denim jacket’ te verdienen.

  • Verkoop op drie verschillende dagen drugs op straat om een ‘’ Budonk-adonk! tattoo.’’ te verdienen.

  • Verkoop op zeven verschillende dagen drugs op straat om een ‘’ the Painted Tiger mask’’ te verdienen.

  • Overval succesvol een dagelijks Stash House om een ‘’ Camo Roses Slab Cap.’’ te verdienen.

  • Overval in totaal vijf dagen succesvol een dagelijks Stash House om een ‘Purple X-Ray Emissive mask.’’ te verdienen.

  • Overval in totaal tien dagen succesvol een dagelijks Stash House om een ‘Red SC Dragon Revere Collar shirt.’’ te verdienen.

  • Haal één keer een G’s Cache op om ‘’ Camo Roses Slab Canvas shoes.’’ te verdienen.

  • Haal tien keer een G’s Cache op om ‘’ Red SC Dragon Embroidered pants.’’ te verdienen.

De garage-update is nu beschikbaar in GTA Online voor PlayStation, Xbox en pc.

Watch on YouTube
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien eens een keer die laadtijden oplossen. Ik ga echt geen 30 min wachten totdat ik een missie kan doen en dat je dan ene debiel krijgt die binnen 5 sec dood is en je weer 30 min moet laden en wachten op de volgende debiel. Het werkt echt voor geen meter en is echt niet meer van deze tijd, het was toen al niks en nu dus helemaal niks.

0
test

@GoofyZ3 ben ik met je eens. Wel leuk al die extra’s er telkens bij. Het zou toch echt fijner zijn als Rockstar de problematiek eens aanpakt. Vooral de technische tekortkomingen en mankementen is voor mij de reden geweest dat ik er al heel geleden mee gestopt ben.

0

Aanbevolen voor jou