GTA Online-spelers ontdekken easter egg bij geven van 575 fooien | Gamer.nl

GTA Online-spelers ontdekken easter egg bij geven van 575 fooien | Gamer.nl

Spelers in GTA Online hebben een easter egg ontdekt na het geven van meer dan vijfhonderd fooien aan een toiletbediende. De spelers in kwestie kregen bij het geven van de 575ste fooi een speciale outfit.

De easter egg werd ontdekt vlak na de toevoeging van de Arena War-dlc in GTA Online. Om de outfit vrij te kunnen spelen moeten spelers in een nachtclub naar het toilet en de toiletbediende een totaal van 575 keer fooi geven. Dit kan zowel in de nachtclub van de eigen speler als bij een nachtclub van een andere speler.

Wanneer spelers voor de tiende keer achter elkaar een fooi geven, verschijnt het bericht "Seeking The Truth". Na 155 keer verschijnt het bericht "Chasing The Truth". Eenmaal bij het geven van 575 fooien verschijnt het bericht "Bearing The Truth", wat resulteert in het ontvangen van een speciale outfit.

Deze outfit is een blauw gekleurde Epsilon-outfit. Deze outfit is gelinkt aan de 'Epsilon Program' wat verwijst naar de Scientology-geïnspireerde cult in de wereld van GTA 5 en GTA: San Andreas. De berichten die spelers ontvangen bij het veelvuldig geven van fooien zijn hetzelfde als de titels van een paar singleplayer-mi ies die te maken hebben met de Epsilon-cult.

De video hieronder van toont hoe de outfit verkregen kan worden.

Toch zijn er een aantal spelers die hebben gemeld problemen te hebben met het behalen van de outfit. Zo zijn er klachten van spelers die de outfit verliezen zodra ze opnieuw inloggen in de online modus. Daarnaast zijn er spelers die de outfit niet krijgen, ondanks dat ze 575 keer de fooi hebben gegeven. Hiermee bestaat de kans dat de outfit een bug kan zijn of dat er geluk benodigd is voor het verkrijgen van de Epsilon-outfit.

GTA Online

Het is ook niet de eerste keer dat er kleding van de cult verkregen kan worden door middel van een easter egg. Een paar maanden terug was er een mi ie waarin spelers een bepaalde sterke drank moesten drinken, waarna hij of zij wakker werd, gekleed in een blauw shirt met de tekst 'Kifflom', bovenop het gebouw van de Epsilon-gemeenschap. Echter bleken sommige spelers deze actie meerdere malen te moeten herhalen om het shirt te krijgen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou