Bug in GTA Online geeft spelers miljoenen dollars

Bug in GTA Online geeft spelers miljoenen dollars

GTA Online-spelers hebben flink kunnen profiteren van eenhref="https://kotaku.com/gta-online-players-earned-millions-of-dollars-thanks-to-1833009672"><b> bug</b></a> in de game. Het was ongeveer een week mogelijk om gebruik te maken van de bug, waarmee je per seconde 2.000 dollar binnen kon halen. Het personage Lester maakte dit mogelijk en wordt op het internet nu als held gezien.

Lester is een bekend personage in GTA Online van wie je een vliegtuig kan lenen tegen een vergoeding. Als dit om een bepaalde reden niet lukt, krijgt de speler 2.000 dollar vergoed. Spelers vonden echter een manier om flink misbruik te maken van deze vergoeding. Door bepaalde acties uit te voeren, werd de vergoeding onbeperkt naar de speler gestuurd voor zo lang als ze wilden.

Als spelers hun auto in een loods vlak bij het vliegveld parkeerden en Lester belden, terwijl ze het gaspedaal ingedrukt hadden, werd de bug op gang gebracht. Spelers incasseerden hierdoor per seconde 2.000 dollar tot ze de omgeving verlieten.

Rockstar Games probeerde de bug snel te verhelpen met een patch. Helaas vonden spelers snel een nieuwe manier om deze bug in gang te zetten. Spelers blokkeerden twee locaties waar het vliegtuig moest spawnen. Dit zorgde ervoor dat Lester weer een vergoeding moest geven.

GTA Online

Rockstar was er uiteindelijk helemaal klaar mee en heeft de bug verholpen met een vrij simpele oplossing. Ze hebben de kosten van het lokaliseren van een vliegtuig verwijderd. Het is dus niet meer mogelijk of überhaupt nodig om een vergoeding van Lester te ontvangen.

Volgens dataminer Tezfun2 zit deze bug al jaren in de game, maar komen mensen er nu pas achter. Ook denkt hij dat dit niet de enige bug is die al jaren aanwezig is. Spelers zijn al wanhopig op zoek naar meer bugs die te maken hebben met NPC’s waar je een vergoeding van kan krijgen.

Recent werd bekend dat GTA Online voorlopig nog updates krijgt.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Liever zo'n bug als die van Anthem. 😝

0

Aanbevolen voor jou