Lowriders komen volgende week naar GTA Online | Gamer.nl

Lowriders komen volgende week naar GTA Online | Gamer.nl

Vanaf 20 oktober zijn er nieuwe mogelijkheden en toevoegingen in GTA Online door een nieuwe update genaamd GTA Online: Lowriders. De update vindt automatisch plaats.

In Lowriders maken spelers kennis met Benny’s Original Motor Works, een nieuwe shop in Strawberry waar spelers uit een grote selectie lowrider aanpa ingen kunnen kiezen. Met een shortcut op de in-game telefoon kan Benny’s site worden bezocht.

Spelers kunnen dan kiezen uit verschillende voertuigen en deze naar Original Motor Works brengen voor een upgrade. Deze upgrade ontgrendelt nieuwe lowrider mods. Er zijn nieuwe aanpa ingen beschikbaar, waaronder nieuwe interieuropties als leer en patronen, het motorblok kunnen uitrusten met covers en luchtfilters en de kwaliteit van de stereo-installatie kunnen verbeteren met nieuwe speakers en subs.

Met het Player Interaction Menu kunnen spelers hun vrienden ontmoeten en hun nieuwe voertuigen laten zien. Dit menu kan ook worden gebruikt om de deuren, motorkap en kofferbak van de auto te openen. Nieuwe Contact-mi ies komen ook weer aan bod, dus spelers worden geadviseerd op berichten en oproepen van Lamar te letten.

Als laatste is Ammu-Nation uitgerust met een automatisch Machine Pistol en een Machete. Ook zijn er veel nieuwe opties voor kleding, haar en acce oires en zijn er drie nieuwe Adversary Modes toegevoegd.

GTA Online: Lowriders komt op 20 oktober beschikbaar middels een automatische update voor PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou