GTA Online krijgt sneeuwbalgevechten | Gamer.nl

GTA Online krijgt sneeuwbalgevechten | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Gedurende de feestdagen is er een grote kans dat het gaat sneeuwen in GTA Online, waarbij het mogelijk zal zijn om sneeuwbalgevechten te houden. Tot en met 5 januari vallen er tevens op onverwachtse tijden kerstkratten uit de lucht met daarin speciale goodies om te verzamelen.

Op Eerste kerstdag liggen er in je appartement onder de kerstboom enkele presentjes. Vanaf kerstavond is ook de speciale vuurwerkraketwerper weer te bemachtigen. Op vier verschillende momenten is deze in GTA Online te krijgen: Kerstavond, Eerste kerstdag, nieuwjaarsavond en nieuwjaarsdag.

Eerder vandaag maakte Rockstar al bekend dat er een update verschijnt met daarin nieuwe wapens, maskers, kleding en voertuigen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou