GTA Online krijgt bonussen en nieuwe sportwagen | Gamer.nl

GTA Online krijgt bonussen en nieuwe sportwagen | Gamer.nl

Er is een nieuwe sportwagen beschikbaar en dubbele RP en GTA$ te verdienen in GTA Online

Rockstar Games heeft de Übermacht Revolter toegevoegd aan GTA Online als onderdeel van de Doomsday Heist-update. De sportwagen is voor 1.6 miljoen GTA$ te verkrijgen via Legendary Motorsport en kan in het Mobile Operations Center uitgerust worden met een machine gun.

Media has no description

Naast de gloednieuwe sportwagen zijn er deze week ook weer dubbele RP en GTA$ verdiend worden. Dit kan tot en met 29 januari gebeuren in alle Rockstar Stunt- en Land Races en de gamemodus Air Quota gebeuren die vorige week nog werd toegevoegd aan GTA Online. In deze Adversary Mode kunnen vier teams, van maximaal zestien spelers, tegen elkaar strijden met verschillende soorten luchtvoertuigen.

Verder krijgen spelers op de Upgrades, Magazines, Scopes, Muzzles en Weapon Liveries voor Mk II-wapens tot wel 30 procent korting via de Weapon Workshop in de Mobile Operations Center of Avenger. Verder wordt ook 25 procent korting op de Benefactor Turreted Limo en HVY APC via Warstock Cache & Carry gegeven.

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Stunt Race – ‘Tube Rider’, die met Ruiner 2000 afgelegd moet worden, en de Time Trial – ‘Coast to Coast’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou