Nieuws

GTA Online krijgt bonussen en nieuwe sportwagen

Als onderdeel van de Doomsday Heist-update

Geschreven door Bob van der Laan op
Er is een nieuwe sportwagen beschikbaar en dubbele RP en GTA$ te verdienen in GTA Online

Rockstar Games heeft de Übermacht Revolter toegevoegd aan GTA Online als onderdeel van de Doomsday Heist-update. De sportwagen is voor 1.6 miljoen GTA$ te verkrijgen via Legendary Motorsport en kan in het Mobile Operations Center uitgerust worden met een machine gun.

Naast de gloednieuwe sportwagen zijn er deze week ook weer dubbele RP en GTA$ verdiend worden. Dit kan tot en met 29 januari gebeuren in alle Rockstar Stunt- en Land Races en de gamemodus Air Quota gebeuren die vorige week nog werd toegevoegd aan GTA Online. In deze Adversary Mode kunnen vier teams, van maximaal zestien spelers, tegen elkaar strijden met verschillende soorten luchtvoertuigen.

Verder krijgen spelers op de Upgrades, Magazines, Scopes, Muzzles en Weapon Liveries voor Mk II-wapens tot wel 30 procent korting via de Weapon Workshop in de Mobile Operations Center of Avenger. Verder wordt ook 25 procent korting op de Benefactor Turreted Limo en HVY APC via Warstock Cache & Carry gegeven.

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Stunt Race – ‘Tube Rider’, die met Ruiner 2000 afgelegd moet worden, en de Time Trial – ‘Coast to Coast’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

Bron: Rockstar Games

Dit artikel delen:

Lees meer

Psychologische thriller Those Who Remain doet denken aan Silent Hill Saw-dlc beschikbaar in Dead by Daylight
1

Reacties op: GTA Online krijgt bonussen en nieuwe sportwagen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Inflatable

    • 25 januari 2018 18:48
    In het begin vond ik het systeem wat Rockstar hanteert voor GTA Online de beste oplossing voor gratis extra content en toch inkomen voor hun via Shark Cards.. Gratis extra content wat je met ingame geld kon kopen.. Maar nu ze steeds meer content achter steeds duurdere ingame pay-walls gooien begint het me toch een beetje te irriteren.. Het is duidelijk dat ook Rockstar net als alle andere uitgevers/developers van zeer populaire online games de boel flink probeert uit te melken.. Door alles steeds duurder te maken ingame verkopen ze namelijk meer shark-cards.. Deze nieuwe auto ook weer, 1,6 miljoen is belachelijk..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.