GTA Online Heists komen 10 maart uit, pc-versie komt 14 april | Gamer.nl

GTA Online Heists komen 10 maart uit, pc-versie komt 14 april | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De heists voor GTA Online bieden de mogelijkheid om met vier spelers tegelijk bankovervallen te plegen. Het was al mogelijk om in de singleplayer van GTA 5 heists uit te voeren. Oorspronkelijk hadden de multiplayer-heists al bij de lancering beschikbaar moeten zijn, dat was in september 2013. Rockstar stelde de modus echter verscheidene keren uit. De ontwikkelaar maakt in de komende weken meer bekend over de lancering van de heists en de nieuwe features die de modus krijgt.

Ook meldt Rockstar dat de pc-versie van GTA 5 is uitgesteld naar 14 april. In januari stelde de ontwikkelaar de pc-versie al uit van 27 januari uit naar 24 maart. Rockstar maakte al wel de systeemeisen van de pc-versie bekend en liet enkele screenshots zien. GTA 5 verscheen eind 2013 op PlayStation 3 en Xbox 360, en in november 2014 op PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou