GTA Online geeft een hoop in-game spullen weg

GTA Online geeft een hoop in-game spullen weg

In GTA Online wordt met gratis spullen gestrooid. Ook komen er vier gamemodi terug en zijn er diverse kortingen en dubbele beloningen.

De Pfister Comet S2 Cabria is nu verkrijgbaar bij Legendary Motorsport. Alle spelers die deze week met Dr. Dre afspreken bij de Los Santos Golf Club bij de start van de The Data Leaks ontvangen de Orange DJ Pooh Tee wanneer ze de onhandelbare golfspelers afhandelen. Bezoekers van de Music Studio krijgen een Rockstar Studio Colors Sweater.

Alle spelers die deze week de Nightlife Leuk Finale voltooien, krijgen dubbele GTA$ en RP. Datzelfde geldt voor Specialist+ Security Contracts. Er keren deze week enkele gamemodi terug. Het gaat om Every Bullet Counts, Hardest Target, Kill Quota en Power Play. Voor die laatste krijgt iedereen driedubbele beloningen.

LS Car Meet-leden die de top 3 halen van negen verschillende Pursuit Series-races, krijgen de sleutels van de Annis Euros. Op de Test Track staan de Vapid Dominator ASP, Dinka RT3000 en Übermacht Cypher klaar voor een testrondje. The Coil Raiden is de absolute hoofdprijs bij de Lucky Wheel in het casino.

Alle Mk II Weapon Mods zijn deze week verkrijgbaar voor de helft van de prijs. Daarnaast zijn er nog meer spullen in de aanbieding:

  • 25% korting op Enus Deity

  • 50% korting op HVY Insurgent

  • 25% korting op TM-02 Khanjali

  • 40% korting op Rhino Tank

  • 40% korting op Anti-Aircraft Trailer

  • 30% korting op Överflöd Imorgon

  • 40% korting op Pfister Neon

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou