GTA IV: The Lost and Damned mogelijk naar de PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

, de voor Xbox 360 exclusief uitgebrachte uitbreiding op Grand Theft Auto IV, komt mogelijk ook naar de PC. Dit maakt website GTA4.net op uit een update die de PC-versie heeft gekregen.

Sinds de update zijn er namelijk achievements aan het spel toegevoegd die gekoppeld zijn aan The Lost and Damned. Het is niet bekend of het hier om een fout van uitgever Rockstar gaat, of dat de eerste uitbreiding op GTA IV daadwerkelijk naar de PC komt.

Overeenkomst

De uitbreidingen voor Grand Theft Auto IV zouden in eerste instantie exclusief voor de Xbox 360 verschijnen. De details over deze overeenkomst tu en Microsoft en ontwikkelaar Rockstar zijn echter nooit bekendgemaakt, waardoor er nu geruchten gaan dat deze overeenkomst slechts tijdelijk zou kunnen zijn. Zowel Microsoft als Rockstar hebben nog niet gereageerd.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou