GTA IV de tweede best verkochte GTA aller tijden | Gamer.nl

GTA IV de tweede best verkochte GTA aller tijden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De meest succesvolle game in de populaire serie is nog steeds Grand Theft Auto: San Andreas. Die game kwam in 2004 uit en is volgens cijfers uit april 2008 ruim 21,5 miljoen keer over de toonbank gegaan. In totaal zijn er inmiddels meer dan 100 miljoen games in de Grand Theft Auto-serie verkocht.

GTA V

Hoewel er geen officiële bevestiging is dat er een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie in ontwikkeling is, doken er onlangs een aantal geruchten op die hier wel op wijzen. Zo is het castingbureau waarmee ontwikkelaar Rockstar Games in het verleden herhaaldelijk heeft samengewerkt op zoek naar een aantal acteurs voor een "interactief project". De omschrijvingen van de rollen lijken te pa en bij een nieuwe Grand Theft Auto-game die zich afspeelt in Los Santos, GTA's versie van Los Angeles. Ook zette een stuntman onlangs op zijn curriculum vitae dat hij heeft gewerkt aan Grand Theft Auto V.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou