Rockstar heeft ontkend dat ze vorig jaar bijna met een verfilming van hun Grand Theft Auto-reeks toestemden. Dit deden ze nadat de website Variety meldde dat de GTA-film zo goed als gemaakt zou worden bij een van de zes grote filmstudio's. Het artikel claimde dat popster Eminem in de running was voor de hoofdrol in de film. Op het laatste moment ging de productie van de film niet door vanwege onenigheid tussen de filmstudio en uitgever Take-Two.

Dan Houser, grote baas van Rockstar, meldt nu dat het bedrijf nooit heeft overwogen een film te maken van hun overbekende franchise. "Er waren wel filmmakers die iets probeerden aan te bieden om ons over te halen. We krijgen wel vaker aanbiedingen, voor allerlei producten. Dit was niet anders dan al het andere: we waren gewoon niet van plan om dit project van de grond te krijgen."

Om nog even duidelijk te maken dat Rockstar geen trek heeft in een verfilming van een van de belangrijkste games ter wereld, wisten ze nog te melden dat fans niet hun adem moesten inhouden voor een mogelijk toekomstig filmproject.