GTA: Chinatown Wars voor PSP waarschijnlijk op 23 oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rockstar heeft via de microblog aangekondigd dat Chinatown Wars vanaf 20 oktober in de Amerikaanse winkels ligt. Omdat Rockstar haar games in Europa altijd op vrijdag uitgeeft, is 23 oktober naar verwachting de releasedatum in Nederland.

Het spel wordt niet alleen uitgebracht op een UMD-schijfje, maar wordt ook beschikbaar gesteld als download in de PlayStation Store. Zo kunnen eigenaren van de PSP Go, die vanaf 1 oktober beschikbaar is, de game ook spelen.

Aangepast

De PSP-versie van Chinatown Wars is op een aantal plaatsen aangepast ten opzichte van de Nintendo DS-versie. Zo ziet het spel er beter uit, is de resolutie aangepast voor het grotere scherm van de PSP en zijn er nieuwe mi ies toegevoegd. Wat Rockstar gaat doen met de mini-games die gespeeld moesten worden via de touchscreen van de DS, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou