GTA 5 op de cover van Veronica Magazine | Gamer.nl

GTA 5 op de cover van Veronica Magazine | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Hoofdredacteur John Lukken over de GTA 5-cover: "GTA 5 is de grootste game ooit, veel groter dan de gemiddelde filmrelease. Daarom pakken wij deze week graag uit met deze bijzondere cover." Het is voor het eerst dat er een game op de voorkant van het blad staat, dat wekelijks over alle vormen van entertainment schrijft. De editie met GTA 5 is sinds afgelopen dinsdag verkrijgbaar.

Gamer Magazine

Daarnaast verschijnt tu en eind oktober en halverwege november ook een nieuwe Gamer Magazine. Deze wordt ook ingesloten bij alle exemplaren van Veronica Magazine die naar abonnees gaan, bovenop de normale verspreiding. Daarmee is het de grootste Gamer Magazine tot nu toe met een oplage van 800.000 exemplaren.

Michel Musters, hoofdredacteur van Gamer Magazine: "Gamer Magazine heeft altijd al een brede doelgroep bereikt, maar nu het dit jaar ook aan alle abonnees van Veronica Magazine geleverd wordt zijn we groter dan ooit. We gaan in totaal naar 800.000 mensen en het is natuurlijk geweldig om zo'n grote groep te bereiken. 

Veronica Magazine, Gamer Magazine en Gamer.nl zijn alle onderdeel van moederbedrijf Sanoma Media Netherlands B.V. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou